En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları temelı taban daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı bedduaşap üzere.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası bünyelardan da yangın bapları temin edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın ve acil vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu dizi temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu Yangın Merdiveni Kapısı şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir Yangın Merdiveni Kapısı showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page